lauantai 7. kesäkuuta 2014

Huvittelun hinta

Kuulkaas kaikki pikku pallerot, minä olen muutaman viimepäivän ajan matkustellut, syönyt, juhlinut ja matkustellut. Vaakaa en ole käyttänyt kertaakaan, enkä nyt yhtään tiedä, miten hirveän turmiollinen tämä reissu on mahtanut olla. Varmasti on ollut, sen verran paljon on syöty ja juotu. Mutta nyt pääsen taas palaamaan arkeen. Huomenna punnitsen itseni, totean vahinkojen laadun ja määrän, ja jatkan siitä mihin jäin. Lasku voi olla kallis maksaa.

Matkasta vielä: tapasin mukavan, hauskan ja hyvännäköisen miehen, joka oli vielä kotoisin tästä aika läheltä. Aloin vahinhossa kiinnostua vähän enemmänkin illan mittaan, joten päädyttiin jatkamaan iltaa hänen huoneeseensa. Yksi asia johti toiseen, joten tuli testattua sekin, että kemia toimi. Ja sitten jälkeenpäin se ryökäle kertoo olevansa naimisissa. No, oma häpeänsä tietenkin - minähän en tiennyt, eikä ollut sormustakaan hänellä - mutta eipä niin ollen tarvitse siitäkään miehestä haaveilla. Jatkan elämääni edelleen sinkkuna.

Tässä voisi tietenkin vyöräyttää nyt katkeria katumuskyyneliä, että pitikin langeta ensitreffeillä, että eihän siitä mitään hyvää seuraa, mutta enpä kyynelöi. Ei kaduta nimittäin piiruakaan. Olipahan yhden illan ajan hauskaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tietoja minusta